Moby, Skunk Anansie, Deftones – част от изпълнителите на Spirit of Burgas 2011

Beach Guesthouse

Тази година основните хедлайнери са Moby, Skunk Anansie и Deftones. Ще видим и много други!
Разнообразната и  качествена музика пак ще нажежи средата август.

Тази година ще се разкършим на среднощните Dance Nights. Dance Nights се развиват след полунощ, когато еуфорията от концертите на големите банди е в своя пик.

На 12 август, в петък, денс нощта е запазена за лейбъла True Badness. Гвоздей в лайн-ъпа е dubstep легендата DJ Benga. Като всяко звездно име в dubstep стила, той ще доведе със себе си качествено MC и това е Youngman. В лайн-ъпа на първата денс нощ е и румънското чудо Bong, с когото сякаш целия свят на dubstepa проявява интерес да работи напоследък. Нощта на 12 август ще приключи със сетове на титулярите от лейбъла True Badness – Tommy Gun, World Premiere и Tekniq.

Втората денс нощ, на 13 август, събота, е отредена на титаните на drum-and-bass културата у нас – лейбъла H.M.S.U., който вече превръща в ежегодна традиция присъствието си на фестивала.

В последната нощ, на 14 август, неделя, Dance Night ще започне с една обичана култова хип-хоп формация – Scratch Perverts, които всъщност са много повече от хип-хопъри. Съпортът на британците на финала на 4-тото издание на фестивала ще дойде от прочутия бг хип-хоп лейбъл ILLMATE – Fars, Wosh, Лого5, DJ Darkstep, Diwaddloe, DJ Bashment, The Top Stoppers, Jamez Bongg и Soulization.

Още едно име ще се появи в последната вечер, доста преди старта на хип-хоп денс вълната със Scratch Perverts и Illmate. Британската банда SKINDRED ще подгрее DEFTONES в началото на вечерта.